Distanta de la granita: 863 km

Instalatii de transport pe cablu: 11

Total partii: 55 km

Altitudine baza: 1301 m

Altitudine varf: 2902 m

Descriere statiune

Heiligenblut se afla in apropierea celui mai inalt munte din Austria, Grossglockner (3798 m).

Regiunea de schi este situata intre 1301 - 2902 m si dispune de 55 km partii deservite de 12 instalatii de transport pe cablu moderne.

In partea superioara a regiunii gasim numeroase zone de freeride, care pe tot parcursul sezonului raman neatinse de ratrac - uri, iar panorama oferita de Grossglockner alaturi de alte 40 de varfuri de 3000 m pot fi considerate ca bonus pentru schiori si snowboarderi. Partie Fliess reprezinta cea mai dificila partie cu o lungime de 3,8 km si cu o diferenta de nivel de 950 m. Marea majoritate a partiilor de schi este situata deasupra vegetatiei alpina si sunt partii rosii. Pentru incepatori sunt recomandate partiile Tauernabfahrt, respectiv Wiesenabfahrt.

Datorita inaltimii mari si a microclimatului, pe tot parcursul sezonului regiunea prezinta o mare siguranta privind starea zapezii, iar in caz de nevoie aceasta dispune de numeroase tunuri de zapada.

In Heiligenblut - Grossglockner sezonul de schi incepe de la inceputul lunii noiembrie si tine pana la sarbatorile de pasti. Statiunea asteapta iubitorii vacantelor de iarna cu numeroase restaurante, magazine de sport si magazine de inchiriat echipament, scoli de schi si snowboard, patinoar, partii de schi fond etc.

TopSki Pass Karnten - Osttirol
Cu TopSkipass Karnten-Osttirol Gold puteti schia in 34 de statiuni, atat cat tine iarna, de la Heiligenblut la Sillian; de la Nassfeld la Matrei si lista ar putea continua.
Mai multe informatii despre TopSkipass Karnten-Osttirol Gold...

Caracteristici

    Instalatii de transport pe cablu: 11

    Teleschi: 6

    Telescaun: 1

    Telecabina: 4

    Total partii: 55 km

    Partii usoare: 20 km

    Partii medii: 34 km

    Partii dificile: 1 km



Galerie foto



Ski Suport

  • 1. Contact
    Ne contactati si ne spuneti ce fel de vacanta la schi va doriti.
  • 2. Ofertare
    Va trimitem cele mai bune oferte, pe masura cerintelor Dvs.
  • 3. Suport
    Va raspundem la orice intrebare si va oferim, bucurosi, sfaturi – si asta pentru ca stim ca nu oricine este schior cu experienta.
  • 4. Rezervare
    Daca va place o oferta de schi, noi o vom rezerva pentru Dvs.