Distanta de la granita: 1243 km

Instalatii de transport pe cablu: 27

Total partii: 35 km

Altitudine baza: 1400 m

Altitudine varf: 2179 m

Descriere statiune

Folgarida si Marilleva sunt doua statiuni invecinate in Val di Sole (“valea insorita”), inconjurata de culmile masivelor de 3000 m, Dolomiti Brenta si Ortles-Cevedale.

Folgarida este situata la altitudinea de 1300 m, in padurile de pin Val Meledrio, langa drumul de legatura intre Val di Sole si Madonna di Campiglio.

Marilleva s-a dezvoltat pe doua puncte: Marilleva 1400 (punctul de plecare a tuturor instalatiilor de transport pe cablu) si Marilleva 900, in vale vis-a-vis de Mezzana.

Folgarida – Marilleva este o regiune foarte populara si datorita faptului ca este legata in retea cu super-statiunea Madonna di Campiglio, obtinand astfel posibilitatea de a schia in total pe 150 km de partii. Cu ajutorul masinii sau al skibusului „NeveBus“ pot fi accesate foarte usor si celelalte statiuni din circuitul Superskirama Dolomiti Adamello-Brenta, in total 380 km de partii de schi si 140 instalatii pe cablu.

Stratul de zapada naturala este asigurat de microclimatul specific al muntilor Ortler - Cevedale de peste 3500 m, iar in cazul in care nici acesta nu este de ajuns, partiile excelent intretinute, sunt dotate in proportie de 90% cu tunuri de zapada.

Partiile, cu toate gradele de dificultate, sunt deservite de 26 de instalatii de transport pe cablu, cu o capacitate totala de aproximativ 33000 pers./ora.

Unitatile de cazare, cu o capacitate de cca. 18000 locuri, sunt situate in asa fel incat in timpul vacantei sa nu fim nevoiti sa folosim masina proprie, sau skibus - ul gratuit.

Folgarida si Marilleva 1400 dispune de partii pentru schi nocturn la Stadion, iar la Marilleva 900 gasim compexul "multisport" Mezzana, cu terenuri de tenis si patinoar, dar merita de vizitat si complexul expozitional – cultural – sportiv „Alla sosta dell’Imperatore“.

Caracteristici

    Instalatii de transport pe cablu: 27

    Teleschi: 5

    Telescaun: 16

    Telecabina: 6

    Total partii: 35 km

    Partii usoare: 19 km

    Partii medii: 9 km

    Partii dificile: 4 km



Galerie foto



Ski Suport

  • 1. Contact
    Ne contactati si ne spuneti ce fel de vacanta la schi va doriti.
  • 2. Ofertare
    Va trimitem cele mai bune oferte, pe masura cerintelor Dvs.
  • 3. Suport
    Va raspundem la orice intrebare si va oferim, bucurosi, sfaturi – si asta pentru ca stim ca nu oricine este schior cu experienta.
  • 4. Rezervare
    Daca va place o oferta de schi, noi o vom rezerva pentru Dvs.