Distanta de la granita: 1474 km

Instalatii de transport pe cablu: 75

Total partii: 225 km

Altitudine baza: 1207 m

Altitudine varf: 3167 m

Descriere statiune

Statiunea se afla pe partea nordica a regiunii Paradiski, care se situeaza in valea Tarentaise. La Plagne este impartita in 4 zone cu centre la Aime, Bellentre, Champagny - en - Vanoise si Mâcot - la - Plagne.

Punctul cel mai inalt al statiunii este de 3417 m, la Bellecote, de unde pe partii negre si rosii putem ajunge la 2700 m, la centrul Roche de Mio.

Majoritatea partiilor din aceasta statiune sunt albastre, astfel este recomandat incepatorilor si familiilor cu copii, iar cei avansati au la dispozitie multe zone neatinse de ratrackuri (de exemplu Bellecôte's North Face).

Schiorii au la dispozitie 2 telecabine mari: Telemetro care conecteaza centrul lui Plagne cu Aime - La Plagne, iar cealalta, Vanoise Express, circula intre Les Arcs si La Plagne si este una dintre cele mai rapide telecabine (40 km/h).

Pe langa schi si snowboard puteti incerca multe alte sporturi de iarna, precum bob - ul. Partia de bob a fost construita in 1997 pentru olimpia de iarna din Albertville. Deasemenea aveti la dispozitie multe activitati apres - ski: baruri, magazine, restaurant, centre wellness etc.

Caracteristici

    Instalatii de transport pe cablu: 75

    Teleschi: 32

    Telescaun: 31

    Telecabina: 12

    Total partii: 225 km

    Partii usoare: 139 km

    Partii medii: 59 km

    Partii dificile: 27 km



Galerie foto



Ski Suport

  • 1. Contact
    Ne contactati si ne spuneti ce fel de vacanta la schi va doriti.
  • 2. Ofertare
    Va trimitem cele mai bune oferte, pe masura cerintelor Dvs.
  • 3. Suport
    Va raspundem la orice intrebare si va oferim, bucurosi, sfaturi – si asta pentru ca stim ca nu oricine este schior cu experienta.
  • 4. Rezervare
    Daca va place o oferta de schi, noi o vom rezerva pentru Dvs.