Distanta de la granita: 1473 km

Instalatii de transport pe cablu: 53

Total partii: 200 km

Altitudine baza: 1200 m

Altitudine varf: 3226 m

Descriere statiune

Partea estica a regiunii de schi Paradiski situata in valea Tarentaise este statiunea de schi Les Arcs, care este extrem de impartita, colorata de multe vai si varfuri. Practic este format din cinci statiuni mari de schi: Bourg - Saint - Maurice, Arc 1600, Arc 1800, Arc 1950 si Arc 2000. Cel mai inalt punct al statiunii este Aiguille Rouge, „ac ro?u”, de 3226 de metri, de unde se poate parcurge un sistem de partii cu o lungime de 7 km, prin care putem ajunge la 1200 de metri, pana la Villaroger. De la construirea telecabinei Vanoise express, Les Arcs a devenit parte a regiunii de schi Paradiski.

Les Arcs este una dintre adevaratele megastatiuni franceze, cu o retea de partii confortabile, mari si variate. Ofera multe oportunitati atat pentru incepatori, cat si pentru schiorii si snowboarderii avansati. De la piste largi, usor de schiat, pana la trasee forestiere, precum si la zone de zapada virgina, potrivite pentru freeriders. Heliski este posibil intre Arc 1950 si Arc 2000. Snowboarderii isi pot incerca cunostintele la parcul de zapada, dar exista si optiunea de rodeo pe gheata sau raliu pe gheata. Exista, de asemenea, o multime de oportunitati de relaxare dupa o zi la schi, aproape fiecare unitate de cazare majora are un centru de wellness, piscina, salon de infrumusetare si o multime de magazine, baruri si restaurante. In apropiere se afla Vallandry, renumit pentru Palatul sau de ciocolata, unde puteti gusta diverse dulciuri si lichioruri.


Caracteristici

    Instalatii de transport pe cablu: 53

    Teleschi: 18

    Telescaun: 26

    Telecabina: 8

    Total partii: 200 km

    Partii usoare: 104 km

    Partii medii: 70 km

    Partii dificile: 26 km



Galerie foto



Ski Suport

  • 1. Contact
    Ne contactati si ne spuneti ce fel de vacanta la schi va doriti.
  • 2. Ofertare
    Va trimitem cele mai bune oferte, pe masura cerintelor Dvs.
  • 3. Suport
    Va raspundem la orice intrebare si va oferim, bucurosi, sfaturi – si asta pentru ca stim ca nu oricine este schior cu experienta.
  • 4. Rezervare
    Daca va place o oferta de schi, noi o vom rezerva pentru Dvs.