Distanta de la granita: 1490 km

Instalatii de transport pe cablu: 12

Total partii: 75 km

Altitudine baza: 1407 m

Altitudine varf: 2677 m

Descriere statiune

Puy St. Vincent este o statiune de schi prietenoasa, potrivita pentru familii, cu doua centre situate la 23 km sud de Briancon. Nivelul inferior, de 1400 de metri are o senzatie traditionala, in timp ce nivelul superior, de 1600 de metri este compus mai mult din apartamente moderne. Viata de noapte este destul de linistita, dar exista mai multe optiuni de divertisment (patinoar, cinema, baruri) si bineinteles se poate incerca zborul cu parapanta sau snowmobilul. Schiul de noapte este posibil.

Datorita locatiei nordice a statiunii de schi, este destul de sigura din punct de vedere a zapezii. Partiile pentru copii sunt situate la altitudinea de 1600 m, iar cei avansati pot incerca partiile incepand din punctul cel mai inalt al statiunii, La Pendine, de unde se poate ajunge pana la 1400 de metri dupa parcurgerea unei diferente de nivel de 1350 m si o distanta de 7 km. Cea mai dificila este pista neagra numit? Carmen, care incepe foarte abrupt si devine adesea inghetata. Merita de incercat si pista rosu, numit Bois des Coqs. Pe partea Pendine, exista mai multe posibilitati de schi in afara pistei, de exemplu in zona de sub Col du Bal. Apropo, sub linia padurii exista destul de multe piste, unde poti schia in siguranta chiar si in vreme rea. Exista un parc de zapada pentru snowboarderii si 60 km de piste de schi fond.

Caracteristici

    Instalatii de transport pe cablu: 12

    Teleschi: 4

    Telescaun: 8

    Telecabina: 0

    Total partii: 75 km

    Partii usoare: 28 km

    Partii medii: 34 km

    Partii dificile: 13 km



Galerie foto



Ski Suport

  • 1. Contact
    Ne contactati si ne spuneti ce fel de vacanta la schi va doriti.
  • 2. Ofertare
    Va trimitem cele mai bune oferte, pe masura cerintelor Dvs.
  • 3. Suport
    Va raspundem la orice intrebare si va oferim, bucurosi, sfaturi – si asta pentru ca stim ca nu oricine este schior cu experienta.
  • 4. Rezervare
    Daca va place o oferta de schi, noi o vom rezerva pentru Dvs.