Schiul si snow-board-ul sunt, fara indoiala, activitati favorite ale celor care asteapta cu nerabdare distractia maxima din sezonul hibernal.

Daca esti unul dintre cei care se indreapta spre partii in fiecare an in cautare de aventura, ia in considerare cumpararea unei asigurari speciale de schi.

Este extrem de important sa stii ca aceste tipuri deactivitati sunt clasificate drept "sporturi periculoase" si multe polite standard de asigurarenu acopera orice posibile leziuni suferite sau deteriorarea echipamentului în timpul uneicalatorii. Multi oameni nu realizeaza acest lucru si calatoresc fie fara asigurare, fie cuo acoperire insuficienta. Polita de asigurare potrivita te protejeaza de toate pierderile șidaunele care pot apărea din cauza unei incidente neprevăzute.Studiile arata ca unul din cinci schiori sufera leziuni sau invaliditati temporare saupermanente cauzate de accidente pe partie. Datorita acestui procent ridicat, o polita deasigurare este necesara chiar daca sunteti schior profesionist.Un accident, chiar daca nu e de dorit, poate sa faca o gaura serioasa in finantele tale.Datorita conditiilor specifice (teren accidentat, distanta de unitati medicale), accidentelepe partie pot sa te coste o mica avere. De asemenea, valoarea echipamentului – destul deridicata la sporturile de iarna- poate fi acoperita de o polita speciala.Odata ce ai hotarat achizitionarea unei polite de asigurare, urmatorul pas este analizariscurilor asociate vacantei propuse. Cantareste toate pericolele si decide ce este necesarsa fie acoperit si ce nu. Hotaraste , de asemenea, gradul de acoperire de care aveti nevoie,tu si familia ta. Detalii importante, ca destinatia, durata calatoriei, numar de persoane,varsta lor, asigurarea medicala, trebuiesc stabilite inainte sa contactati asiguratorul.Dupa ce ai stabilit aceste detalii, e momentul sa te documentezi online despre ofertelespecifice ale principalilor asiguratori. Viziteaza site-uri de profil si aduna informatii sipareri. Apoi cere oferte de pret bazate pe cerintele tale. Daca nu gasesti polite care saacopere tot ce ti-ai propus, poti cere asiguratorului o oferta personalizata.

Multi oameni nu realizeaza acest lucru si calatoresc fie fara asigurare, fie cu o acoperire insuficienta. Polita de asigurare potrivita te protejeaza de toate pierderile si daunele care pot apărea din cauza unei incidente neprevazute.

Studiile arata ca unul din cinci schiori sufera leziuni sau invaliditati temporare sau permanente cauzate de accidente pe partie. Datorita acestui procent ridicat, o polita de asigurare pentru sporturi de iarna este necesara chiar daca sunteti schior profesionist. Un accident, chiar daca nu e de dorit, poate sa faca o gaura serioasa in finantele tale.

Datorita conditiilor specifice (teren accidentat, distanta de unitati medicale), accidentele pe partie pot sa te coste o mica avere. De asemenea, valoarea echipamentului – destul de ridicata la sporturile de iarna - poate fi acoperita de o polita speciala.

Odata ce ai hotarat achizitionarea unei polite de asigurare, urmatorul pas este analiza riscurilor asociate vacantei propuse. Cantareste toate pericolele si decide ce este necesarsa fie acoperit si ce nu.

Hotaraste, de asemenea, gradul de acoperire de care aveti nevoie, tu si familia ta. Detalii importante, cum ar fi destinatia, durata calatoriei, numarul de persoane, varsta lor, asigurarea medicala, trebuie stabilite inainte sa contactati asiguratorul.

Dupa ce ai stabilit aceste detalii, este momentul sa te documentezi online despre ofertele specifice ale principalilor asiguratori. Daca nu gasesti polite care sa acopere tot ce ti-ai propus, poti cere asiguratorului o oferta personalizata.

Asigurarea pentru schi si snowboard sport & fun oferita de Skimania in colaborare cu QBE Insurance este creata special pentru iubitorii sporturilor de iarna, astfel incat acestia sa fie asigurati atunci cand practica sportul preferat.