In ultimii ani au crescut cererile pentru distractii dupa schi, fia vorba de wellness sau petrecerea serii intr-un club. Acesta se vede si prin faptul cum a crescut popularitatea taberelor de schi-party. De aceea, in continuare vom prezenta cele mai bune locuri pentru distractii / apres ski.

Ischgl, Austria
Ischgl este cunoscut de mai multi ani pentru concertele sale senzationale la deschiderea si la incheierea sezonului de schi, unde au fost invitati artistii renumiti, precum Katy Perry, Robbie Williams, sau Deep Purple. Iar in zilele “normale” mai mult de 30 de baruri, cluburi si discoteci asteapta schiorii in fiecare seara. “Relax. If you can…”, adica “Relaxati-va. Daca puteti…” – nu este o coincidenta faptul ca acesta este motto-ul statiunii Ischgl, deoarece este dificil sa nu profitam de distractii si programe.

3 vai – Val Thorens, Franta
Trois Vallees este una din cele mai mari regiuni de schi din lume, nu numai din Franta sau Europa, asa ca nu este de mirare ca nu vor sa fie mai jos nici in categoria de distractii. Clubul Malaysia este cel mai mare club din regiune, care este de crezut daca ne uitam ce artisti au performat aici in trecut. Printre cele mai mari, putem aminti Calvin Harris, Rudimental, AfroJack, Pendulum si Nicky Romero. 
Solden, Austria
In Solden distractia incepe vineri dupamasa, sus pe munte la o altitudine de 2300 m. Incepand cu 26 decembrie pana la inceputul lunii aprilie in fiecare vineri la Giggijoch Fun Zone ne vom putea distra la concerte live, pe muzica dj-urilor si participa la diferite programe distractive. Desigur, o varietate larga de optiuni sunt la dispozitia celor care vor sa se distreze nu doar pe munte. Cine vrea sa fie sigur, sa caute Clubul Katapult, cel mai mare club in Solden

Maribor, Slovenia
Cine doreste un weekend de schi si distractie aproape de granitele Ungariei, noi recomandam Maribor. Pe langa cazari favorabile, nu trece nici o zi de vineri si sambata seara fara distractie. Maribor este al doilea oras ca marime din Slovenia, sunt multi studenti tineri care vor da tonul distractiilor.

Les2Alpes, Franta
In mijlocul statiunii de schi franceze Les2Alpes, la o altitudine de 2600 m – la statia superioara ale telecabinelor Jandri Express I si Telepherique – se situeaza faimosul bar Pano. Barul se deschide in fiecare zi la aceiasi ora ca si statiunea, insa petrecerea adevarata incepe de la ora 3, pe terasa. Intre orele 15 si 17 ne putem distra pe muzica dj-urilor, fete dansatoare sau acompaniament cu saxofon. Dupa petrecere, puten ajunge la vale si cu telecabina, in cazul in care cineva nu doreste sa-si incalte din nou schiurile. Distractia continua la vale, pana seara. 

Saalbach-Hinterglemm, Austria
Saalbach-Hinterglemm este una din cele mai vizitate statiuni de schi din lume, nu doar din Austria: caracteristicile extraordrinare atrag 2,4 milioane de vizitatori pe an. Pe langa reteaua de partii lung de peste 200 de km si infrastructura moderna, sigur ca nu poate ramane in urma nici pe capitolul de divertisment. Chiar si pe munte vizitatorii dornici sa se relaxeze, sunt asteptati la apres ski hutte si baruri in forma de cerc, iar gasesc aceeasi atmosfera buna si in vale. In Saalbach, la baza partiilor, la capatul statiei telecabinei Turm lift se gaseste unul dintre cele mai faimoase baruri apres ski, fondat inca din 1976, unde viata incepe dupa ora 16:00. Vizitatorii care vor sa petreaca, sunt asteptati in casa de lemn cu doua etaje unde se organizeaza petreceri si concerte live.