Distanta de la granita: 977 km

Instalatii de transport pe cablu: 73

Total partii: 203 km

Altitudine baza: 580 m

Altitudine varf: 3250 m

Descriere statiune

Zillertal – Tux este cea mai mare regiune de schi si snowboard din valea tiroliana Ziller.

Din aceasta regiune mai demult au facut parte doar statiunile Zell, Gerlos, Hippach si Konigsleiten/Wald, dar intre timp s - a alaturat si regiunea Hochkrimml - Gerlosplatte din Salzburg.

Statiunea Gerlos, cu cei 143 km de partii, deserviti de 51 de instalatii de transport pe cablu moderne, este considerata cea mai mare si cea mai moderna statiune din Austria.

Ca dovada a popularitatii statiunii, sunt zilele in care sunt prezenti peste 20 000 de schiori si snowboarderi! Dupa o zi obositoare ei sunt asteptati in mai mult de 40 de restaurante si baruri. Pentru snowboarderii sunt pregatite cele mai moderne funpark - uri, cu halfpipe, boardercross si bineinteles multe zone freeride, neatinse de ratracuri. Gerlos se afla in clasamentul TOP3 dintre paradisurile freeride din Austria.

Cu ajutorul Zillertal Superskipass aveti posibilitatea de a intra pe toti cei 589 km de partii de schi si snowboard, din cele 11 statiuni independente, dar totusi apropiate, dintre care cel mai mare este «leaganul de schi», Zillertal Arena. Tot acest skipass este valabil si pe partiile de pe ghetarul Hintertux. Acest ghetar ofera 60 km de partii.

Caracteristici

  Instalatii de transport pe cablu: 73

  Teleschi: 27

  Telescaun: 26

  Telecabina: 20

  Total partii: 203 km

  Partii usoare: 63 km

  Partii medii: 122 km

  Partii dificile: 21,7 kmGalerie fotoSki Suport

 • 1. Contact
  Ne contactati si ne spuneti ce fel de vacanta la schi va doriti.
 • 2. Ofertare
  Va trimitem cele mai bune oferte, pe masura cerintelor Dvs.
 • 3. Suport
  Va raspundem la orice intrebare si va oferim, bucurosi, sfaturi – si asta pentru ca stim ca nu oricine este schior cu experienta.
 • 4. Rezervare
  Daca va place o oferta de schi, noi o vom rezerva pentru Dvs.