Distanta de la granita: 1070 km

Instalatii de transport pe cablu: 22

Total partii: 74 km

Altitudine baza: 1200 m

Altitudine varf: 1900 m

Descriere statiune

Platourile Folgaria si Lavarone formeaza regiunea "Skituor dei Forti" situata in coltul sud - estic din regiunea Trentino, delimitata de panorama fantastica a Dolomitilor Brenta – Masivul Pasubio – Masivul Adamello – Marmolada.

Dupa statistica Touring Club Italia, a castigat titlul celei mai bune statiuni din tara, din punct de vedere al calitatii infrastructurii schiabile si al mediului inconjurator.

Partiile Folgaria – Lavarone sunt situate la doar 18 km de la iesirea "Rovereto Nord", al autostrazii A 22 - Pasul Brenner, din valea Adige, sau din regiunea apropiata, Veneto.

Zona Cornetto este legata in retea prin partii si instalatii de transport pe cablu de Costa, Francolini, Fondo Piccolo, Fondo Grande, Malga Ortesino si Serrada, doar completand reteaua cu instalatiile Lavarone – Malga Rivetta.

Regiunea poate fi impartita in 3 subregiuni, cu conditii si dotari excelente: centrul Millegrobbe (gazduieste de 20 de ani concursurile Gran Fondo), respectiv centrele Forte Cherle si Passo Coe (reinnoit in totalitate). Aceste centre au fost alese de vedeta schiului alpin Stefania Belmondo, ca partii de antrenament.

Cei 74 de km de partii sunt excelent intretinute pe tot parcursul sezonului, dotate in totalitate cu tunuri de zapada, iar capacitatea instalatiilor de transport pe cablu este de aproximativ 40800 pers./ ora.

Va recomandam partia Tol di Serrada (deschisa recent!) sau Salizzona Fondo Grande, cea mai veche partie din regiune, care ofera si cea mai frumoasa panorama.

Caracteristici

    Instalatii de transport pe cablu: 22

    Teleschi: 5

    Telescaun: 17

    Telecabina: 0

    Total partii: 74 km

    Partii usoare: 52,64 km

    Partii medii: 19,10 km

    Partii dificile: 2,26 km



Galerie foto



Ski Suport

  • 1. Contact
    Ne contactati si ne spuneti ce fel de vacanta la schi va doriti.
  • 2. Ofertare
    Va trimitem cele mai bune oferte, pe masura cerintelor Dvs.
  • 3. Suport
    Va raspundem la orice intrebare si va oferim, bucurosi, sfaturi – si asta pentru ca stim ca nu oricine este schior cu experienta.
  • 4. Rezervare
    Daca va place o oferta de schi, noi o vom rezerva pentru Dvs.