Distanta de la granita: 1327 km

Instalatii de transport pe cablu: 18

Total partii: 70 km

Altitudine baza: 1003 m

Altitudine varf: 3020 m

Descriere statiune

Statiunea se situeaza la cca. 35 km de Luzern de unde se poate ajunge la Engelberg si cu trenul. Primele locuitori in zona au fost fondatorii manastirii benedictina inca in 1120. Dezvoltarea turismul a inceput la sfarsitul secolului 19. cand vizitatorii au sosit pentru vindecarea diferitelor boli. Schiul a inceput dezvoltarea in anii 1930.

De oriunde porniti jos o sa ajungeti in Engelberg. Pe partea nordica a localitatii se afla partiile Titlis, iar pe partea sudica se gaseste partiile Brunni. Engelberg dispune de 82 km de partii deservite de 24 instalatii de transport pe cablu. Majoritatea partiilor sunt partii rosii (47 km), insa si incepatorii pot practica si inbunatatii tehnicile pe cei 27 km de partii dedicate lor. Cei care doresc sa incearca partiile negre pot pune la proba curajul pe cei 8 km de partii negre, in 2 parti abrupte.

Dintre instalatiile de transport pe cablu cel mai interesant este telecabina Titlis Rotair care pentru a oferi o panorama excelenta se invarta in 360 de grade si ajunge la varful Klein Titlis (3028 m). De aici puteti cobora pe o partie de 12 km lung si aproape 2000 m diferenta de nivel, pana la Engerlberg.

Caracteristici

    Instalatii de transport pe cablu: 18

    Teleschi: 7

    Telescaun: 6

    Telecabina: 4

    Total partii: 70 km

    Partii usoare: 18 km

    Partii medii: 42,5 km

    Partii dificile: 9,5 km



Galerie foto



Ski Suport

  • 1. Contact
    Ne contactati si ne spuneti ce fel de vacanta la schi va doriti.
  • 2. Ofertare
    Va trimitem cele mai bune oferte, pe masura cerintelor Dvs.
  • 3. Suport
    Va raspundem la orice intrebare si va oferim, bucurosi, sfaturi – si asta pentru ca stim ca nu oricine este schior cu experienta.
  • 4. Rezervare
    Daca va place o oferta de schi, noi o vom rezerva pentru Dvs.