Distanta de la granita: 1454 km

Instalatii de transport pe cablu: 66

Total partii: 412 km

Altitudine baza: 821 m

Altitudine varf: 3330 m

Descriere statiune

Statiunea 4 Vallees este alcatuita din Verbier, La Tzoumaz, Nendaz, Veysonnaz si Thyon si este un adevarat mega centru a schiului, fiind una dintre cele mai mari statiuni de schi din lume. Schiorii sunt asteptati cu 420 km de partii de schi de toate nivelele de dificultati, deservite de 71 instalatii de transport pe cablu. Freeriderii sunt asteptati cu peste 40 km de zone de freeride in diferite partie ale statiunii. Partia care porneste de pe Mont Fort are o lungime de 15 km, astfel este cea mai lunga partie din lume.

Verbier se situeaza in partea sud - vestica a statiunii. Atractia principala este ghetarul Mont Fort la 3300 m altitudine. In aceasta localitate se organizeaza anual competitia Nissan Xtreme Verbier by Swatch unde particip cei mai buni schiori si snowboarderi. Tot aici sunt numeroase pub - uri, restaurante, baruri, si discoteci.

La Tzoumaz se intinde deasupra malului stang al raului Rhone, intre Martigny si Sion. Este a zona recomandata familiilor, caracterizat prin liniste si armonie. Aici partiile sunt deschise pana la sfarsitul lui aprilie si exista o pista de sanius de 10 km.

Nendaz este un sat traditionalsituata intre 821 - 3330 m altitudine.

Caracteristici

    Instalatii de transport pe cablu: 66

    Teleschi: 30

    Telescaun: 17

    Telecabina: 19

    Total partii: 412 km

    Partii usoare: 107 km

    Partii medii: 202 km

    Partii dificile: 103 km



Galerie foto



Ski Suport

  • 1. Contact
    Ne contactati si ne spuneti ce fel de vacanta la schi va doriti.
  • 2. Ofertare
    Va trimitem cele mai bune oferte, pe masura cerintelor Dvs.
  • 3. Suport
    Va raspundem la orice intrebare si va oferim, bucurosi, sfaturi – si asta pentru ca stim ca nu oricine este schior cu experienta.
  • 4. Rezervare
    Daca va place o oferta de schi, noi o vom rezerva pentru Dvs.