Distanta de la granita: 1256 km

Instalatii de transport pe cablu: 19

Total partii: 150 km

Altitudine baza: 950 m

Altitudine varf: 2510 m

Descriere statiune

Incepand din decembrie 2011 putem folosi conexiunea dintre Madonna di Campiglio si statiunea Pinzolo!

Astfel putem savura 150 km de partii in noua megastatiune Madonna di Campiglio - Val Rendena - Val di Sole ski area, avand in componenta statiunea Madonna di Campiglio cu 60 km de partii, statiuena Folgarida-Marilleva din Val di Sole cu 62 km de partii si statiunea Pinzolo din Val Rendena cu 30 km de partii.

Conexiunea se realizeaza prin telegondola de 8 locuri, Pinzolo Campiglio Express, in doar 16 minute. Capacitatea instalatiei este de 1800 persoane/ora.

Cele 150 km de partii: 44 albastre, 35 rosii, 14 negre si cele 4 snowparkuri sunt deservite de 62 instalatii.

Accesul se realizeaza cu 1 singur skipass: SuperSkirama Dolomiti. Acest skipass ofera acces catre 8 statiuni de ski, 150 instalatii si 380 km de partii.

De asemenea gasiti in statiune: o instalatie in zona 5 Laghi, partia neagra Nube d'Oro, si snowpark - ul Pradalago Mini Snowpark.

Madonna di Campiglio este cea mai importanta statiune de schi si snowboard din Alpii din Italia, atat din privinta infrastructurii schiabile, cat si sub prisma peisajului, traditiei si a ospitalitatii.

Statiunea este situata in partea vestica a regiunii Trentino si pe partea nordica din Val Rendena, in legatura cu Val di Sole, inconjurat de masivele Dolomiti Brenta si Presanella. Madonna di Campiglio este considerata si capitala tuturor sporturilor montane din toate anotimpurile.

Tot din aceasta zona si - a inceput cariera fosta vedeta a schiului alpin, Alberto Tomba, considerat erou national de italieni, pana in ziua de azi.

Madonna di Campiglio gazduieste in fiecare an cate o cursa din circuitul Cupei Mondiale.

Centrul istoric al orasului este in totalitate inchis traficului si transformat in zona pietonala, cu numeroase magazine si posibilitati de distractie.

Cei 90 km de partii intretinute excelent, situate intre 1550 – 2550 m, sunt deservite de 24 de instalatii de transport pe cablu moderne in toate categoriile, cu o capacitate de 31.500 pers./ora. 60% din totalitatea partiilor sunt dotate cu tunuri de zapada. Baza partiilor se afla chiar in centrul orasului, de unde instalatiile transporta schiorii si snowboarderii pana la baza muntilor Dolomiti Brenta si Adamello - Presanella.

Partiile din Madonna di Campiglio sunt legate in retea cu partiile din statiunea apropiata Folgarida – Marilleva (62 km partii). Pentru aceste doua statiuni se pot cumpara si skipass - uri combinate – obtinand astfel acces la 120 km partii, iar pentru cei mai pretentiosi se ofera skipass - ul "SuperSkirama Dolomiti", cu acces la toate cele 380 km partii din regiunea SKIRAMA DOLOMITI Adamello - Brenta.

Daca ajungeti in aceasta mega - statiune sa nu cumva sa ratati unul dintre cele mai frumoase partii: Groste, cu o lungime de 7 km si o diferenta de nivel de 1000 m!

In zona Passo Groste functioneaza cel mai mare si cel mai bine dotat snowpark - funpark din toata regiunea, dotata cu un halfpipe de 80 m, boardercross, fun box, rail si trambuline.

Freeride - eri au numeroase posibilitati de coborare pe portiunile dintre partii neintretinute de ratracuri, iar iubitorii schiului fond sunt intampinati cu peste 30 km piste intretinute in zona Campo Carlo Magno, in toate gradele de dificultate, respectiv pista Malghette peste altitudinea de 1500 m, cu o lungime de 18 km.

Servicii si posibilitati de apres ski: curse regulate de autocar intre aeroporturile din Milano si Verona catre toate statiunile de schi din zona; hoteluri, moteluri si "residence",  scoli de schi (una dintre ele specializata pe schi fond), piscine si centre fitness, patinoar, schi alpinism si schi de tura cu ghid specializat intre varfurile Brenta si Presanella, excursii cu sanii trase de cai, sau de caini si multe - multe altele.

Caracteristici

    Instalatii de transport pe cablu: 19

    Teleschi: 3

    Telescaun: 5

    Telecabina: 11

    Total partii: 150 km

    Partii usoare: 44 km

    Partii medii: 35 km

    Partii dificile: 14 km



Galerie foto



Ski Suport

  • 1. Contact
    Ne contactati si ne spuneti ce fel de vacanta la schi va doriti.
  • 2. Ofertare
    Va trimitem cele mai bune oferte, pe masura cerintelor Dvs.
  • 3. Suport
    Va raspundem la orice intrebare si va oferim, bucurosi, sfaturi – si asta pentru ca stim ca nu oricine este schior cu experienta.
  • 4. Rezervare
    Daca va place o oferta de schi, noi o vom rezerva pentru Dvs.