Distanta de la granita: 1443 km

Instalatii de transport pe cablu: 59

Total partii: 250 km

Altitudine baza: 1200 m

Altitudine varf: 2800 m

Descriere statiune

Statiunea se situeaza in apropierea granitei cu Italia. Orasul istoric Briancon se situeaza la o altitudine de 1300 m care are legatura directa prin TGV cu Grenoble si Paris. Orasul ofera multe activitati apres - ski: baruri, restaurante, magazine, patinoar, centre wellness, piscine, aquaparkuri, casinouri, cinematograf etc., deasemenea aici aveti posibilitate de schi nocturn.

Statiunea se poate impartii in 3 zone: Briancon, Serre Chevalier si Monetier. La Monetier se gaseste cel mai inalt punct al statiunii, 2800 m, unde se poate ajunge cu telecabina Yret. Va recomanda partia rosie care porneste de pe Cucumelle sau partiile Petit Alpe si Aiguilette. Pentru avansati recomandam partiile negre Luc Alphand si Casse du Boeuf. Partiile care pornesc de pe L'Eychauda sunt mai abrupte. La Briancon partiile rosii Grande Gargouille si Rempart sunt situate intre paduri si sunt foarte spectaculoase.

Localnicii spun ca aici sunt peste 300 zile insorite intr - un an. Pentru iubitorii schi fondului sunt amenajate 35 km de piste schi fond.

Caracteristici

    Instalatii de transport pe cablu: 59

    Teleschi: 32

    Telescaun: 20

    Telecabina: 7

    Total partii: 250 km

    Partii usoare: 137, 5 km

    Partii medii: 80 km

    Partii dificile: 32,5 km



Galerie foto



Ski Suport

  • 1. Contact
    Ne contactati si ne spuneti ce fel de vacanta la schi va doriti.
  • 2. Ofertare
    Va trimitem cele mai bune oferte, pe masura cerintelor Dvs.
  • 3. Suport
    Va raspundem la orice intrebare si va oferim, bucurosi, sfaturi – si asta pentru ca stim ca nu oricine este schior cu experienta.
  • 4. Rezervare
    Daca va place o oferta de schi, noi o vom rezerva pentru Dvs.