Distanta de la granita: 1010 km

Instalatii de transport pe cablu: 31

Total partii: 115 km

Altitudine baza: 1130 m

Altitudine varf: 2200 m

Descriere statiune

3 Zinnen Dolomites ofera imaginea cea mai faimoasa a Muntilor Dolomiti "Tre Cime", cele trei varfuri, formatiune care domina toata zona.

Regiunea de schi se extinde prin cele 5 localitati majore:
  • Innichen - San Candido
  • Niederdorf - Villabassa
  • Prags - Braies
  • Sexten - Sesto
  • Toblach - Dobbiaco

Este statiunea de schi ideala pentru cunoscatori, care, dupa diverse experiente de schi, au gasit aceasta statiune moderna in Dolomitii italieni, unde schiul ca sport este inca in centrul atentiei si unde timpul relaxat alaturi de prieteni si familie intr - o natura spectaculoasa este de cea mai mare importanta.

Partiile, sunt ideale atat pentru familii cat si pentru amatorii senzatiilor mai tari. Din cele 115 km de partii 100% pot fi acoperite cu zapada artificiala si sunt deservite de 31 de instalatii pe cablu, precum statiunea are zapada garantata 100%.

Statiunea face parte din caruselul de schi Dolomiti Superski. Unicul carusel cu 1220 km partii si 450 instalatii, este accesibil cu un singur skipass: Dolomiti Superski.

In ultima perioada au reusit sa conecteze zona de schi Monte Elmo cu Croda Rossa, prin urmare, cea mai mare zona de schi a statiunii este Monte Elmo - Stiergarten - Croda Rossa, cu un total de 84 km, 23 de partii albastre, 22 de partii rosii si 6 partii negre, deservite de 16 telecabine. Cu telecabina „Hasenkopfl” (telecabina noua din 2019), puteti atinge cel mai inalt punct 2225 m al intregii statii de schi.

Holzriese de la Croda Rossa, este cea mai abrupta partie din Italia.

Familiile pot gasi aici oameni uriasi de zapada, precum este posibilitate de a hraniri renii, ambele la Croda Rossa. Statiunea detine de singura turma de reni din Alpi.

Caracteristici

    Instalatii de transport pe cablu: 31

    Teleschi: 19

    Telescaun: 6

    Telecabina: 6

    Total partii: 115 km

    Partii usoare: 53 km

    Partii medii: 50 km

    Partii dificile: 11 km



Galerie foto



Ski Suport

  • 1. Contact
    Ne contactati si ne spuneti ce fel de vacanta la schi va doriti.
  • 2. Ofertare
    Va trimitem cele mai bune oferte, pe masura cerintelor Dvs.
  • 3. Suport
    Va raspundem la orice intrebare si va oferim, bucurosi, sfaturi – si asta pentru ca stim ca nu oricine este schior cu experienta.
  • 4. Rezervare
    Daca va place o oferta de schi, noi o vom rezerva pentru Dvs.