Distanta de la granita: 0 km

Instalatii de transport pe cablu: 559

Total partii: 1219 km

Altitudine baza: 0 m

Altitudine varf: 0 m

Descriere statiune

Dolomiti Superski (Italia) este o regiune unica atat in intindere cat si in varietatea activitatilor oferite. Ea este faimoasa pentru cei peste 1200 km de partii de schi si piste schi fond de 1177 km, dar si pentru cele peste 450 de instalatii care deservesc anual si cei mai pretentiosi schiori.

Regiunea Dolomiti Superski este compusa din urmatoarele statiuni:
  1. Cortina D'Ampezzo
  2. Kronplatz
  3. Alta Badia
  4. Val Gardena/Alpe di Siusi
  5. Val di Fassa/Carezza
  6. Arabba/Marmolada
  7. 3 Zinnen Dolomites
  8. Valle di Fiemme/Obereggen
  9. S. Martino di Castrozza/Passo Rolle
 10. Valle Isarco
 11. Trevalli-Moena/S. Pellegrino/Falcade
 12. Civetta

Muntii Dolomitii s-au format cu 200 de milioane de ani in urma, iar in zilele noastre ating o altitudine de 3.342 m. A fost descoperit de catre Deodat de Dolomieu (1750-1801), cel care a definit si compozitia unica a rocilor din Dolomiti. In prezent Dolomiti se numara printre monumentele patrimoniului mondial UNESCO, totodata ramanand o ambianta impresionanta pentru sporturile de iarna.

In regiunea Dolomiti Superski puteti alegeti in afara de schi si snowboard dintre activitati ca: drumetii de iarna, patinaj, sanius, evenimente muzicale de apres ski, petreceri si festivaluri spectaculoase. Daca acestea nu sunt de ajuns defatati-va cu delicatese culinare si bauturi fine, servicii de infrumusetare si wellness, ture de shopping, evenimente culturale, arta, muzee si multe-multe altele.

Ceea ce este cu adevarat impresionant este faptul ca  puteti avea acces cu un singur skipass la 12 statiuni, adica peste 1200 km de partii perfect amenajate. Toate tipurile de skipass sunt fara cheltuieli auxiliare pe “chip card”-uri normale ori reincarcabile, ceea ce inseamna ca  aveti acces la servicii imbatabile, preturi atractive, reduceri pentru familii, copii, juniori si seniori, facilitati moderne, pachete promotionale.

Schiul nocturn de ani de zile se bucura de o popularitate din ce in ce mai mare, astfel in in intreaga regiune Dolomiti Superski puteti gasi 10 zone, care ofera schi nocturn . Aici va puteti bucura de partii si de atmosfera fermecatoarea locului, pana la 10 sau chiar 11 seara. Pentru posesorii unui Skipass Dolomiti Superski valabil pentru mai multe zile, biletul pentru schiul nocturn este gratuit.

Nici familiile cu copii nu sunt uitate; pentru cei mici exista parcuri de zapada  special amenajata pentru ei. Cele mai bune scoli de schi din Dolomiti au propriile lor parcuri de iarna, care sunt utilizate pentru a recruta copii pentru scoala de schi . In plus, sunt parcuri de iarna mult mai mari si mai bine organizate, ca si cel din Val di Fassa.

Pentru ca schiorii sa se bucure din plin de partii preparate corespunzator, in timpul noptii 300 de ratracuri  asigura uniformitatea perfecta a partiilor pentru dimineata urmatoare. Inginerii cauta facilitati prin care sa realizeze zapada perfecta pe partii si alti 300 de oameni care vor avea grija de oaspeti la instalatiile de transport pe cablu.


Caracteristici

    Instalatii de transport pe cablu: 559

    Teleschi: 212

    Telescaun: 251

    Telecabina: 90

    Total partii: 1219 km

    Partii usoare: 492

    Partii medii: 615

    Partii dificile: 167



Galerie foto



Ski Suport

  • 1. Contact
    Ne contactati si ne spuneti ce fel de vacanta la schi va doriti.
  • 2. Ofertare
    Va trimitem cele mai bune oferte, pe masura cerintelor Dvs.
  • 3. Suport
    Va raspundem la orice intrebare si va oferim, bucurosi, sfaturi – si asta pentru ca stim ca nu oricine este schior cu experienta.
  • 4. Rezervare
    Daca va place o oferta de schi, noi o vom rezerva pentru Dvs.