In curand incepe un nou sezon de schi si e timpul sa incepeti pregatirile fizice pentru a fi in forma maxima pe partii. In randurile de mai jos, v-am pregatit 12 exercitii care va vor fi de mare folos in noul sezon.

1. Pierdeti-va un portofel plin de bani – inca astazi! Daca vreti, puteti sa si il ardeti!

2. Mergeti la macelarie si dati-i macelarului 100 de lei ca sa va lase sa intrati pentru o jumatate de ora in camera frigorifica si apoi inca o suta ca sa va lase afara sa va reveniti!

3. Udati-va hainele, iar inainte sa le imbracati bagati-le in congelator!

4. Daca purtati ochelari puneti niste lipici pe lentile si purtati-le asa!

5. Luati-va o pereche de manusi noi! Inca din ziua respectiva aruncati una dintre ele la gunoi!

6. Mergeti la McDonald’s si insistati sa platiti pret dublu pentru un hamburger. Fiti atenti sa stati la cea mai lunga coada!

7. Agatati un abonament de tramvai pe fermoar si in timp ce mergeti cu motocicleta prin oras asigurati-va ca biletul incontinuu va plesneste peste fata!

8. Inainte de culcare trageti-va o panglica din guma elastica peste cap astfel incat dimineata cand va treziti sa se vada clar urma acestuia!

9. Inainte de o drumetie puneti-va o piatra ascutita in bocanci si totodata lipiti-va degetele de la picior cu leocoplast.

10. La sfarsit de saptama luati-va claparii in picioare si plimbati-va in parcarea unui supermarket apropiat. Prefaceti-va ca va cautati masina. Nu uitati nici de echipamentul de schi (schiuri, bete, accesorii) si din cand in cand mai scapati cate un obiect.

11. Rugati un prieten sa va dea un sut in glezna. Sub nicio forma nu va duceti la medic!

12. Puneti gheata intr-un mixer, nu inchideti capacul, aplecati-va deasupra ei si apasati pe butonul de pornire! Lasati gheata sa va acopere fata si asteaptati cu rabdare pana aceasta se topeste si va uda hainele.

Folosind sfaturile de mai sus va antrenati in mod regulat, cu siguranta veti fi pregatiti pentru marea aventura de iarna.

Distractie placuta!