Timp de mai multe secole si pana in zilele noastre, statiunea Bad Gastein din Austria este faimoasa in intreaga lume, avand cel mai renumit centru de bai termale din Alpi, un adevarat paradis pentru bunastarea trupeasca si sufleteasca.

In zilele noastre, pe langa efectele benefice asupra organismului, baile termale din Bad Gastein sunt vestite datorita senzatiilor deosebit de placute, oferite de serviciile de wellness. Dupa cateva zile petrecute in aceste bai termale, veti gasi remediul pentru fiecare problema acumulata in cursul zilelor cotidiene.
bad_gastein

Bad Gastein este locul ideal pentru a uita complet de stresul perioadelor supraincarcate si obositoare, pentru a va preda in intregime relaxarii. Acest lucru este facilitat de o cantitate de aproximativ 1 milion de litri de apa termala, care circula zilnic prin baile termale din Bad Gastein, izbucnind din cele 18 de izvoare diferite, la o temperatura cuprinsa intre 44-47 C0.

Popularitatea crescanda a acestor bai termale din statiunea Bad Gastein, se datoreaza gamei bogate de activitati si servicii, care satisfac toate exigentele si toate categoriile de varsta. Datorita acestor varietati, toata lumea isi va gasi propria modalitate de a recupera atat linistea interioara, cat si conditia fizica excelenta. Asadar, Felsentherme Gastein este compusa din unitati, precum: Zona de relaxare, Zona de activitati, Zona fitness, Centru wellness cu panorama, Restaurant si multe altele.

Asezata intr-o ambianta placuta, relaxanta, prin armonia apei, a pietrelor si a formelor, zona de relaxare a fost conceputa pentru a va rasfata simturile si pentru a alunga gandurile negative a vietii cotidienei.

Zona de activitati cu: gheizere, hidromasaj, canal cu aflux, tobogan de 70 de m lungime, piscina pentru copii, respectiv pestera de sare, ofera revitalizare si distractie fara sfarsit, atat pentru adulti, cat si pentru cei mai mici.
bad_gastein

Pe langa o vacanta de schi de neuitat si relaxarea mult asteptata, veti avea o ocazia perfecta pentru a va mentine in forma in zona fitness. Aici, veti gasi atat biciclete ergometrice pentru masurarea vitezei, a timpului, a pulsului, respectiv a energiei consumate in timpul exercitiilor, cat si cele mai moderne biciclete de fitness pentru antrenarea intregii musculaturi.

Daca e vorba de bunastare, centrul wellness din Felsentherme Gastein, cu o panorama spectaculoasa catre muntii inconjuratori, este alegerea perfecta, oferind momente de relaxare maxima. Pentru ca rasfatul sa fie complet, acest vast centru wellness cu panorama va asteapta cu diferite tipuri de sauna, bai de aburi, infracabina, cosmetica, manichiura, pedichiura, masaj, piscina cu apa rece, piscina cu apa calda, piscina exterioara si pestera de sare. Aerul sarat a pesterii de sare are un efect terapeutic asupra numeroaselor boli respiratorii.

Intr-un mod unic, aici veti gasi si o terasa amenajata special pentru adeptii nudismului. Deasemenea, vizitatorii bailor din Felsentherme Gastein pot experimenta senzatia unica oferita de sanarium, care imbina efectul calmant a caldurii saunei cu umiditatea baii de aburi, astfel, temperatura ridicata a aerului uscat, intareste sistemul imunitar. Personalul specializat din Felsentherme Gastein va sta la dispozitie in fiecare clipa a zilei, pentru a va indruma si pentru a va imbogati cu sfaturi practice privind sanatatea dumneavoastra.

Deoarece bunastarea omului depinde de armonia exterioara si interioara, Felsentherme Gastein garanteaza tuturor vizitatorilor nu doar o adevarata renastere trupeasca si sufleteasca, dar si un rasfat gastronomic de zile mari. In restaurantul cu panorama veti avea ocazia de a petrece clipe de neuitat in compania familiei sau a prietenilor. Preparatele delicioase si sanatoase, precum si specialitatile culinare locale si internationale servite, vor completa scenariul unei zile perfecte.

Serviciile si facilitatile oferite de Felsentherme Gastein din Austria, imbinate cu efectele benefice a apei termale, intaresc mecanismul de aparare a organismului si duc la o stare generala de bine. Datorita continutului sau de numeroase minerale si alte substante, apa termala sporeste procesele metabolice a celulelor, elimina toxinele si durerea, calmeaza si in acelasi timp pastreaza frumusetea pielii intarind elasticitatea acesteia. Combinatia apei termale, respective a aerului proaspat montan, bogat in oxigen, face adevarate minuni in ceea ce priveste circulatia sanguina si relaxarea intregului trup.

Asadar, daca prezentarea de mai sus v-a trezit curiozitatea, va sfatuim sa incercati pe propria piele adevaratul sens a cuvantului “wellness” in Felsentherme Gastein. In cazul in care petreceti vacanta de schi in statiunea Bad Gastein din Austria, sau intr-o alta statiune din imprejurimi, nu ratati ocazia de a experimenta clipe de relaxare de neuitat. Fiind vorba de orice anotimp al anului, Felsentherme Gastein va asteapta cu portile deschise pentru a va introduce in lumea armoniei intre trup si suflet.